Monday, 18 April 2016

Azie Sadri: Apa itu SUSTAINED RELEASE Formula

Sustained Release & KEBERKESANAN VITAMIN C SHAKLEE

Tahu tak yang dalam sehari, badan kita boleh serap hingga 2000mg vitamin c😊. Badan kita tak boleh hasilkan vitamin c. Jadi kita kena ambil melalui makanan kita termasuklah supplemen.

Tapi, badan kita cuma akan serap 100mg vitamin c sahaja dalam setiap 1 jam.. kalau kita ambil 1 biji vitamin c  500mg. Badan akan ambil 100gram sahaja.. manakala selebihnya akan DIBUANG melalui air kencing kerana vitamin c adalah vitamin larut air. RUGI NYA!!

RUGI jugalah ambil vitamin c Shaklee tu ya?

TIDAK!!! Vitamin C Shaklee berbeza dengan vitamin c jenama lain kerana vitamin c Shaklee ditambah dengan FORMULA SUSTAINED RELEASE. Formula ini membuatkan vitamin c dilepaskan perlahan-lahan iaitu sebanyak 100mg sahaja pada setiap 1 jam untuk diserap oleh badan.

Bermakna, 1 tablet vitamin C Shaklee akan bertahan hingga 5 jam!!😉.. tiada pun yang menjadi sisa😊. Semuanya diserap. Sebab itu lah Vitamin C Shaklee boleh beri KESAN CEPAT pada yang mengamalkannya😉.

Kerana itu lah Azie memilih SUSTAINED RELEASE VIT C PLUS SHAKLEE👍👍

0169226510
Azie Sadri

No comments:

About Me

My photo
Saya adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE dengan ID 965511. Menawarkan HARGA TERENDAH + banyak EXTRA + FREE FOLLOW UP + FREE CONSULTATION 0169226510..sms..whatsapp FB : nor sadri FB PAGE: azie's health & beauty center